Gastropajat-kehittämishanke suuntaa opintomatkalle keväiseen Ruotsin ruoka-aittanakin tunnettuun Skåneen! Vierailemme mielenkiintoisissa ruokamatkailuun liittyvissä paikallisissa yrityksissä ja kohteissa ja tutustumme tarkemmin alueen tapahtumiin, markkinointiin, menestyneisiin konsepteihin ja tietenkin paikalliseen ruokaan ja juomaan ja ihmisiin! Matkanjohtajanamme toimii ruoka-alan moniosaaja Bettina C.Lindfors. Etusijalla opintomatkan lähtijöiksi ovat ne Etelä-Suomen alueella toimivat yrittäjät tai yritysten työntekijät, jotka ovat osallistuneet Gastropajat-hankkeen aiempiin toimenpiteisiin.  Ryhmän koko tulee olemaan n.35 osallistujaa ja matka-aika on 25.-28.4.2023.

Alustava matkaohjelma

25.4.2023 tiistai

Lento Helsingistä Kööpenhaminaan Finnairin lennolla AY 965 klo 11.00. Perille saavutaan klo 11.40. Lentokentällä on vastassa ruotsalainen bussi kuljettajineen. Ajamme lentokentältä Öresundin siltaa pitkin Ruotsin puolelle Skåneen.

Lounas klo 13.30 The Lodge, Södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp. Nettisivuille
Yritys järjestää kokousvierailleen myös oheisohjelmaa, kuten makuvaelluksia.

Majoittuminen noin klo 16.30. Brösarps Gästgifveri & Spa.
Monipuolinen palkittu matkailuyritys. 

klo 17.30 Brösarspin toiminnan esittely, Linda Karlsson

klo 19.00 Iltaruokailu

26.4.2023 keskiviikko                             

Aamiainen.

Keskustelutilaisuus alueen ruokamatkailusta hotellin kokoustilassa. Matfestivalen Skånen edustajat paikalla, Lilian Ahlbäck ja Jannie Vestergaard.
https://skanesmatfestival.se/

Lähtö Skepparsvingård -viinitilalle, https://www.skepparpsvingard.se/
Noin klo 11.00–11.30 alkaen opastettu kierros tilalla, tutustuminen toimintaan ja tuotteisiin sekä lounas.

Aterian jälkeen matkaa jatketaan vajaan tunnin matkan päähän Örumiin. Majoittuminen noin klo 15.00. Örums Nygård Löderup. www.orumsnygard.se/hotell/

Iltapäivällä on aikaa tutustua hotellin palveluihin, joihin kuuluu mm. kylpyläosasto.

Illallista nautitaan ravintolassa klo 19.00 alkaen, kolmen ruokalajin menu.

27.4.2023 torstai                                     

Aamiainen ja huoneiden luovutus. Sen jälkeen noin klo 10.00 lähdetään Ystadiin.
Opastettu kierros (englanniksi tai ruotsiksi) kaupungissa.

Omatoimiselle dekkarimatkailijalle on kehitetty myös ilmainen älypuhelinsovellus, joka johdattaa läpi Wallander-sarjan tapahtumapaikkojen https://www.ystad.se/johnandrenconference2018/om-ystad/kurt-wallanders-ystad

Lounas klo 13.30 Ystad Saltsjöbad, Saltsjöbadsvägen 15, 271 60 Ystad. Maittava lounas ja yrityksen ruokafilosofian esittely.

Majoittuminen noin klo 16.30. Ängavallen, Ängavallensväg 17–9, Vellinge. https://angavallen.se/om-aengavallen/

Monipuolinen, iso maatila ja matkailuyritys, jonka toimintaan tutustumme joko pian saapumisen jälkeen tai perjantaina aamulla.

Noin klo 19.30 illallinen talon tapaan

28.4.2023 perjantai                                

Luomuaamiainen hotellissa. Tutustuminen Ängavallenin tilan toimintaan (noin 2 tuntia).

Ennen lentokentälle lähtöä tutustumme Malmön kauppahallin yrittäjiin ja tuotteisiin. https://www.malmosaluhall.se/en/

Finnairin lento AY 956 Kööpenhaminasta Helsinkiin lähtee klo 17.00. Perille saavutaan klo 19.30.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

 

Gastropajat-kehittämishanke suuntaa opintomatkalle keväiseen Ruotsin ruoka-aittanakin tunnettuun Skåneen! Vierailemme mielenkiintoisissa ruokamatkailuun liittyvissä paikallisissa yrityksissä ja kohteissa ja tutustumme tarkemmin alueen tapahtumiin, markkinointiin, menestyneisiin konsepteihin ja tietenkin paikalliseen ruokaan ja juomaan ja ihmisiin! Matkanjohtajanamme toimii ruoka-alan moniosaaja Bettina C.Lindfors. Etusijalla opintomatkan lähtijöiksi ovat ne Etelä-Suomen alueella toimivat yrittäjät tai yritysten työntekijät, jotka ovat osallistuneet Gastropajat-hankkeen aiempiin toimenpiteisiin.  Ryhmän koko tulee olemaan n.35 osallistujaa ja matka-aika on 25.-28.4.2023.

Alustava matkaohjelma

25.4.2023 tiistai

Lento Helsingistä Kööpenhaminaan Finnairin lennolla AY 965 klo 11.00. Perille saavutaan klo 11.40. Lentokentällä on vastassa ruotsalainen bussi kuljettajineen. Ajamme lentokentältä Öresundin siltaa pitkin Ruotsin puolelle Skåneen.

Lounas klo 13.30 The Lodge, Södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp. Nettisivuille
Yritys järjestää kokousvierailleen myös oheisohjelmaa, kuten makuvaelluksia.

Majoittuminen noin klo 16.30. Brösarps Gästgifveri & Spa.
Monipuolinen palkittu matkailuyritys. 

klo 17.30 Brösarspin toiminnan esittely, Linda Karlsson

klo 19.00 Iltaruokailu

26.4.2023 keskiviikko                             

Aamiainen.

Keskustelutilaisuus alueen ruokamatkailusta hotellin kokoustilassa. Matfestivalen Skånen edustajat paikalla, Lilian Ahlbäck ja Jannie Vestergaard.
https://skanesmatfestival.se/

Lähtö Skepparsvingård -viinitilalle, https://www.skepparpsvingard.se/
Noin klo 11.00–11.30 alkaen opastettu kierros tilalla, tutustuminen toimintaan ja tuotteisiin sekä lounas.

Aterian jälkeen matkaa jatketaan vajaan tunnin matkan päähän Örumiin. Majoittuminen noin klo 15.00. Örums Nygård Löderup. www.orumsnygard.se/hotell/

Iltapäivällä on aikaa tutustua hotellin palveluihin, joihin kuuluu mm. kylpyläosasto.

Illallista nautitaan ravintolassa klo 19.00 alkaen, kolmen ruokalajin menu.

27.4.2023 torstai                                     

Aamiainen ja huoneiden luovutus. Sen jälkeen noin klo 10.00 lähdetään Ystadiin.
Opastettu kierros (englanniksi tai ruotsiksi) kaupungissa.

Omatoimiselle dekkarimatkailijalle on kehitetty myös ilmainen älypuhelinsovellus, joka johdattaa läpi Wallander-sarjan tapahtumapaikkojen https://www.ystad.se/johnandrenconference2018/om-ystad/kurt-wallanders-ystad

Lounas klo 13.30 Ystad Saltsjöbad, Saltsjöbadsvägen 15, 271 60 Ystad. Maittava lounas ja yrityksen ruokafilosofian esittely.

Majoittuminen noin klo 16.30. Ängavallen, Ängavallensväg 17–9, Vellinge. https://angavallen.se/om-aengavallen/

Monipuolinen, iso maatila ja matkailuyritys, jonka toimintaan tutustumme joko pian saapumisen jälkeen tai perjantaina aamulla.

Noin klo 19.30 illallinen talon tapaan

28.4.2023 perjantai                                

Luomuaamiainen hotellissa. Tutustuminen Ängavallenin tilan toimintaan (noin 2 tuntia).

Ennen lentokentälle lähtöä tutustumme Malmön kauppahallin yrittäjiin ja tuotteisiin. https://www.malmosaluhall.se/en/

Finnairin lento AY 956 Kööpenhaminasta Helsinkiin lähtee klo 17.00. Perille saavutaan klo 19.30.