Gastropajassa 7.3.2023 uppoudutaan makeiden leivonnaisten maailmaan ja päivän tähtivalmentajana toimii ravintoloitsija ja Koko Suomi leipoo-ohjelman tuomari Markus Hurskainen, joka tuo mukanaan Gastropajaa varten suunnitellut herkulliset reseptinsä!
Aikataulu 8.30-16.30
Paikkana Perho PRO opetuskeittiö, Perhonkatu 11 Helsinki
Päivän ohjelma
8.30 ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu
9.00 Aloitus, esittäytyminen ja tervetuloa
9.15-10.00 Moderni suomalainen leivonta, Markus Hurskainen avaa päivän
10.00-12.30 Keittiötyöskentelyä
12.30 Lounas
13.30 Keittiötyöskentelyä
15.30 Iltapäiväkahvit ja valmistettujen tuotteiden yhdessä maistelu, arviointi, päivän klousaus
16:30 Gastropaja päättyy
Mukaan mahtuu max 20 osallistujaa, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu mukaan oheisen linkin alta viimeistään 21.2.2023 mennessä: