Gastropajassa 7.3.2023 uppoudutaan makeiden leivonnaisten maailmaan ja päivän tähtivalmentajana toimii ravintoloitsija ja Koko Suomi leipoo-ohjelman tuomari Markus Hurskainen, joka tuo mukanaan Gastropajaa varten suunnitellut herkulliset reseptinsä!

Aikataulu 8.30-16.30
Paikkana Perho PRO opetuskeittiö, Perhonkatu 11 Helsinki

Päivän ohjelma

8.30 ilmoittautuminen ja aamiaistarjoilu

9.00 Aloitus, esittäytyminen ja tervetuloa

9.15-10.00 Moderni suomalainen leivonta, Markus Hurskainen avaa päivän

10.00-12.30 Keittiötyöskentelyä

12.30 Lounas

13.30 Keittiötyöskentelyä

15.30 Iltapäiväkahvit ja valmistettujen tuotteiden yhdessä maistelu, arviointi, päivän klousaus

16:30 Gastropaja päättyy

Mukaan mahtuu max 20 osallistujaa, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu mukaan oheisen linkin alta viimeistään 21.2.2023 mennessä:

Ilmoittautuminen mukaan